Αποφάσεις της 1ης συνεδρίασης του νέου Δ.Σ του συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πάρου

12 Δεκεμβρίου 2014 16:32

Στο 1ο θέμα «Καθορισμός ημερομηνίας ΔΣ», ομόφωνα αποφασίστηκε το ΔΣ να συνεδριάζει κάθε 2η και 4η Πέμπτη κάθε μήνα αρχής γενομένης από την 8/1/2015.

Επειδή τα θέματα είναι πολλά και κάποια απ' αυτά ιδιαιτέρως άμεσα το ΔΣ θα επανέλθει σε νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Πέμπτη 18/12/2014 στις 13:00 στο γραφείο μας. Πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με πρόσκληση όπου θα αναφέρονται τα προς συζήτηση θέματα.

Στο 2ο θέμα «Κατανομή συνδικαλιστικών αδειών», ομόφωνα αποφασίστηκε οι άδειες που δικαιούμαστε να παίρνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη μέρες κατά τις οποίες το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό 10:00 με 14:00 για όλους τους εργαζόμενους των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου.

Στο 3ο θέμα «Έλεγχος βιβλίων του Σωματείου, ενεργοποίηση της Ελεγκτικής Επιτροπής», ομόφωνα αποφασίστηκε στο επόμενο ΔΣ να ελέγξουμε όλα τα βιβλία του Συλλόγου και να συνεχίσουμε όπως προβλέπετε από τις διατάξεις του καταστατικού μας την ενημέρωσή τους.

Στο 4ο θέμα «Καθορισμός ατζέντας στη συζήτηση με το Δήμαρχο», ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητήσουμε συνάντηση με τον Δήμαρχο όπου στο πλαίσιο της ενημέρωσης που θα του γίνει από την πλευρά μας για τη σύνθεση του νέου ΔΣ να τεθούν σε συζήτηση τα παρακάτω θέματα:

α. Κατανομή αρμοδιοτήτων στους νέους συναδέλφους που ήρθαν στο Δήμο μας και περεταίρω στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με μόνιμο προσωπικό.

β. Ενημέρωση για τις μέρες και ώρες των συνεδριάσεων του ΔΣ

γ. Δέσμευση από την πλευρά του ότι θα πληρωθεί η Τρίτη δόση των 176 € της πενταετίας 2002 – 2007 αμέσως μετά την έγκριση του προϋπολογισμού από την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Στο 5 θέμα «Καθορισμός τακτικής Γενικής Συνέλευσης, θέματα προς συζήτηση», ομόφωνα αποφασίστηκε να πάμε σε τακτική Γενική Συνέλευση τον Φλεβάρη του 2015 όπως άλλωστε προβλέπετε και από το καταστατικό μας. Τα θέματα που θα μπουν για συζήτηση θα αποφασιστούν σε επόμενα ΔΣ.

Στο 6ο θέμα «Συζήτηση για λήψη απόφασης για χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων», ομόφωνα αποφασίστηκε να οργανώσουμε γιορτή για τους εργαζόμενους η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ώστε να έχουν επιστρέψει και όσοι συνάδελφοι θα φύγουν, όπου θα γίνει και η κοπή πίττας του Συλλόγου.

Στο 1ο Ε.Η.Δ. θέμα «Δημιουργία blog του Σωματείου» ομόφωνα αποφασίστηκε να διερευνήσουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα blog ώστε το σωματείο μας να έχει και διαδικτυακή παρουσία.

Στο 2ο Ε.Η.Δ. θέμα «Συμμετοχή στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου» ομόφωνα αποφασίστηκε να συμμετέχει ο Πρόεδρος Γιώργος Ανδρεάδης για το 1ο πεντάμηνο της θητείας του με αναπληρωτή τον Γραμματέα του συλλόγου Γιάννη Μωραϊτίδη. Για το θέμα αυτό αποφασίστηκε επίσης να αποστείλουμε ενημερωτική επιστολή στην αρμόδια αντιδήμαρχο που προεδρεύει της Επιτροπής.

Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos