ΕΣΠάρου: Συνάντηση με Βελέντζειο Ίδρυμα

18 Δεκεμβρίου 2014 14:23

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου κ. Απόστολου Αλιπράντη, πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2014 συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Βελεντζείου Ιδρύματος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Συλλόγου σχετικά με τις δράσεις του Βελεντζείου Ιδρύματος έως σήμερα και ειδικότερα η ανάλυση των λόγων για τους οποίους έχουν ανασταλεί οι πτήσεις αεροδιακομιδών με το ασθενοφόρο αεροσκάφος ιδιοκτησίας του. Επίσης παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει, οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί και η προοπτική επαναλειτουργίας του.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος κ. Απόστολος Αλιπράντης ενημέρωσε για τα παραπάνω και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου, σε έκτακτη συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου στις 9 Δεκεμβρίου 2014.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει και να σταθεί στο πλευρό του Ιδρύματος για να ξαναπετάξει το ασθενοφόρο αεροσκάφος και συνεχίσει να προσφέρει τις σημαντικές υπηρεσίες του, που τόσο έχουν ανάγκη όλοι οι κάτοικοι των νησιών μας.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                    Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos