Καταστροφές στις μονάδες αφαλάτωσης νερού σε Παροικία και Αρχίλοχο

20 Ιανουαρίου 2015 15:23

Τα αυτόματα μηχανήματα λήψης πόσιμου νερού τα οποία τοποθετήθηκαν περίπου πριν από 15 μήνες στην Πάρο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού, εμφανίζουν συχνά ζημιές άγνωστης μέχρι στιγμής αιτίας.

Συγκεκριμένα η μαγνητική πόρτα του μηχανήματος στην Παροικία είναι σπασμένη ενώ ο χώρος υποδοχής κερμάτων στο μηχάνημα του Αρχιλόχου έχει υποστεί βλάβη πιθανώς από παρέμβαση. Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει συμβεί, αλλά γεγονός είναι ότι η φύση των καταστροφών δεν αποκλείει κακόβουλη ανθρώπινη παρέμβαση στη λειτουργία των μηχανημάτων.

Είναι βέβαια πιθανό οι καταστροφές αυτές να μην οφείλονται σε ανθρώπινη εσκεμμένη ενέργεια, ωστόσο το γεγονός θα πρέπει να μας προβληματίσει καθώς το σοβαρό ζήτημα της διάθεσης του κοινωφελούς αγαθού του πόσιμου νερού στην παριανή κοινωνία είχε σε μεγάλο βαθμό επιλυθεί από την τοποθέτηση των αυτόματων μηχανημάτων.

Μακάρι οι βλάβες να αποκατασταθούν σύντομα και τα μηχανήματα να αποδοθούν εν πλήρη λειτουργία στην τοπική κοινωνία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos