ΕΣΠάρου: Ζητάμε την συντόμευση των έργων της ΔΕΥΑΠ

22 Ιανουαρίου 2015 16:26

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Πληροφορηθήκαμε από επιχειρηματίες – μέλη μας ,που διατηρούν καταστήματα στην παλαιά αγορά της Παροικίας και συγκεκριμένα από την είσοδο της Παναγίας Εκατονταπυλιανής μέχρι το σπίτι της Μαντώς Μαυρογένους , ότι γίνονται εργασίες από συνεργείο της ΔΕΥΑΠ στο σημείο αυτό ,χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την πρόσβαση των πεζών με αποτέλεσμα όπως μας δήλωσαν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες από αύριο δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν τα καταστήματα τους.

Ζητάμε από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ να συντομεύσουν τις εργασίες αλλά και να ληφθούν μέτρα πρόσβασης των πεζών στα καταστήματα των μελών μας.

Τέλος , παρακαλούμε να εμπλουτίσετε το τηλεφωνικό σας κέντρο με επιλογές, διότι δεν καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών σας, αφού σε προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε με την ΔΕΥΑΠ , διαπιστώσαμε ότι μπορούμε να απευθυνθούμε σε σας μόνο εφόσον υπάρχει βλάβη.... Δεν υπήρχε η δυνατότητα σύνδεσης με τμήμα πληροφοριών ή τμήμα υπηρεσιών....

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                 Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos