Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου στηρίζει το νέο Αεροδρόμιο

10 Μαρτίου 2015 15:53

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου στηρίζει αταλάντευτα όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν με τελικό στόχο την ταχύτερη έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

 

Μετά την πλήρη ενημέρωση μας στην συνάντηση του Επαρχείου αλλά και στο Δήμο χθες, πιστεύουμε ότι στη κρίσιμη συγκυρία την οποία διανύουμε η τονωτική ένεση προς τα νησιά μας θα είναι πολύ σημαντική, όπως με αδιαμφισβήτητα στοιχεία μας απέδειξε η αεροπορική εταιρεία, από τις κρατήσεις και θα απαλύνει σημαντικά τις συνέπειες του μνημονίου.

Οφείλουμε όμως να αποφύγουμε κάθε αυθαιρεσία και οι ενέργειες που θα γίνουν, να οδηγήσουν σε λύσεις αποδεκτές από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό το οποίο όλοι επιθυμούν: Ένα ασφαλές Αεροδρόμιο

Αναλογιζόμενοι τα ελάχιστα θετικά δείγματα της περσινής σεζόν είναι αυτονόητο ότι δεν επιτρέπεται να εφησυχάζουμε από τις όποιες εξελίξεις στο ζήτημα του Αεροδρομίου , αντίθετα όλοι οφείλουμε να δραστηριοποιηθούμε, Δήμος, Υπηρεσίες, Φορείς, Επαγγελματικές Ενώσεις και απλοί πολίτες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την φετινή περίοδο.
Παράλληλα με τον Δήμο επικεφαλής, ας ενώσουμε τις δυνάμεις για την επίτευξη του κοινού στόχου της λειτουργίας του νέου Αεροδρομίου.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos