Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

12 Μαρτίου 2015 22:11

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ, είναι η πρόβλεψη του καιρού για την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 - 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου.


Το λιμεναρχείο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την επιδείνωση του καιρού:

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αύριο Παρασκευή (13-03-2015), βροχές και καταιγίδες από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνο επικοινωνίας : 2284021240 ).

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos