Ευχαριστήριο συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

13 Μαρτίου 2015 15:56

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις κουκλοθέατρου που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου στις 10 &11 Μαρτίου στην Νάουσα και στην Παροικία.


Η ομάδα από το θέατρο κούκλας "τα φτερά του μύθου" με την παράσταση "όσο πιο γρήγορα" εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας ευχαριστεί τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων Νάουσας, Αγκαιριάς και 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας, Νηπιαγωγείου Νάουσας και Παιδικού Σταθμού Παροικίας που παρακολούθησαν τις πρωινές παράστασης, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς.
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην απογευματινή παράσταση καθώς και όσους μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται.
Ευχαριστούμε επίσης τους πολιτιστικούς Συλλόγους Νηρέα και Αρχίλοχο για την παραχώρηση των αιθουσών τους και τον κ. Πετρόπουλο Δημήτρη (ΕRΚΥΝΑ Travel) και την Blue Star για την έκπτωση στα εισιτήρια της μετακίνησης της ομάδας του κουκλοθέατρου.
Ευχαριστούμε την κα. Υπαπαντή Χαμηλοθώρη για την παραχώρηση των χώρων διαμονής των μελών της ομάδας.
Τέλος ευχαριστούμε την Αγγελική Γουναρίδη, την Δήμητρα Κωνσταντινίδου και τον Κωσταντή Μιζάρα της ομάδας από "τα φτερά του μύθου" για την άψογη συνεργασία, το ήθος, την ευαισθησία και την κατάθεση ψυχής στην κάθε τους παράσταση.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                           Η Γραμματέας
Μαρία Κορδονέλλη                 Ηρώ Βαβανού

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos