Η Νεολαία της Πάρου στην «Παριανή Στέγη»

30 Μαρτίου 2015 19:45

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση της Νεολαίας της Πάρου στην Αθήνα, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαρτίου στην «Παριανή Στέγη», υπό την έμπνευση και αιγίδα της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων.


Η πρωτοβουλία αυτή για την συνάντηση, γνωριμία, επικοινωνία και ανάληψη δράσης της παριανής νεολαίας ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και έχει ως στόχο την ενεργητική συμμετοχή των νέων του νησιού στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Πάρου μέσα από το όραμα των νέων ανθρώπων για το νησί τους.

Η ελπιδοφόρα αυτή συνάντηση ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και ελπίδα, το κλίμα ήταν ευχάριστο και η επικοινωνία καρποφόρα. Με κεντρικό άξονα την ιδέα ότι οι νέοι της Πάρου δεν θα πρέπει να παραμείνουν θεατές των εξελίξεων αλλά θα πρέπει να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους, ήρθαν σε επαφή από κάθε γωνιά της Αθήνας και κατέθεσαν τις φρέσκιες ιδέες τους και τον ενθουσιασμό τους στην πρώτη αυτή συνάντηση που διήρκεσε περίπου πέντε ώρες.

Με ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας και επαφής στο facebook το «ΕγώGrouΠάρο!Εσύ;» στη συνάντηση αυτή επιβεβαίωσαν την ελπιδοφόρα πρόθεσή τους να επικοινωνούν και να συναντιούνται δρομολογώντας την ενεργητική τους στάση στα τεκταινόμενα του μέλλοντος του τόπου τους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos