Ανακοίνωση προέδρου συλλόγου καφεστιατόρων Πάρου

09 Απριλίου 2015 12:10

Κατόπιν του μπαράζ ανακοινώσεων, δηλώσεων, επιστολών, φημών και τηλεφώνων των τελευταίων ημερών με θέμα το «πογκρόμ»-όπως το χαρακτήρισε η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Πάρου-κλήσεων σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες, θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου άποψη.

Κατανοώ την αγωνία των συναδέλφων για τον αντίκτυπο αυτής της κίνησης την συγκεκριμένη χρονική στιγμή-Μεγάλη Εβδομάδα γαρ και πλήθος επισκεπτών στο νησί-αλλά
Πρέπει εδώ να καταγράψουμε την πολλάκις εκπεφρασμένη άποψη των ιδίων συναδέλφων για πλακόστρωση και πεζοδρόμηση της παραλίας, μέτρο που θα ωφελήσει τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά το παραλιακό μέτωπο.
Δεν είναι αρμοδιότητα των συναδέλφων ούτε να εκτελούν χρέη τροχονόμου ούτε να διαπληκτίζονται με επισκέπτες σχετικά με το αν θα παρκάρουν η όχι τα αυτοκίνητα τους στην παραλία.
Δεν είναι αρμοδιότητα κανενός να προσπαθεί να καθοδηγήσει τα λεωφορεία και τα φορτηγά τροφοδοσίας ανάμεσα σε δεκάδες-ΠΑΡΑΝΟΜΑ-παρκαρισμένα αυτοκίνητα που παρεμποδίζουν την απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων.
Δεν είναι επιθυμία κανενός επισκέπτη στην Πάρο να πίνει στην παραλία τον καφέ του με θέα όχι τις Πόρτες και τον Αγ.Φωκα αλλά ....Suzuki Vitara και BMW .
Καλά κάνει λοιπόν ο Δήμος και το Λιμενικό και προσπαθεί να συμμορφώσει λίγο το πανθομολογούμενο χάλι της εικόνας της παραλιας, έστω και τώρα, έστω και αργά.

Αλλά.....

Περιμένω την ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΥΛΩΣΗ στην τήρηση του νόμου και στις 30 Απριλίου η στις 6 Μαΐου η στις 21 Φεβρουαρίου όταν θα είμαστε μόνοι μας Κε Δήμαρχε,ειδάλλως θα είσαστε έκθετος και ανακόλουθος και απλά θα δικαιολογήσετε τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων.

Περιμένω την ΙΔΙΑ αντιμετώπιση και στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που μπλοκάρουν το λιμάνι.
Δεν δικαιούμαι να προτρέψω κανένα σε ΜΗ τήρηση του νόμου και των δημοτικών αποφάσεων,όπως κάνει ανακοίνωση άλλου επαγγελματικού φορέα.
Δικαιούμαι όμως και απαιτώ ολοκληρωτική εφαρμογή του νόμου 365 ημέρες το χρόνο και προς όλους.

Ως προς τους συναδέλφους, δε, θα ήθελα να τονίσω ότι λύση δεν είναι η μη τήρηση του νόμου. Λύση είναι η μαζική κινητοποίηση μας με κεντρικό αίτημα την οριστική διευθέτηση και ανάδειξη του παραλιακού μετώπου με έργα πεζοδρόμησης και πλακόστρωσης.
Σας περιμένω κ.κ. συνάδελφοι σε αυτόν τον αγώνα για μια παντοτινά καλύτερη και φιλικότερη προς τους επισκέπτες μας παραλία της Παροικίας.

Αναστάσιος Κουρκουλοπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ
Επιχειρηματίας στην Παραλία Παροικίας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos