Χωρίς Ανάσταση έμεινε  η αγορά της Πάρου και της Αντιπάρου

17 Απριλίου 2015 16:30

Χωρίς Ανάσταση έμεινε  η αγορά της Πάρου και της Αντιπάρου τις ημέρες του Πάσχα.

Η πτώση του τζίρου  άγγιξε το  50 % ,γεγονός   το οποίο αποδίδεται στις μειωμένες, λόγω κακοκαιρίας, αφίξεις.
Υπήρξαν όμως και άλλοι παράγοντες και για άλλη μία φορά να επισημάνουμε ότι οι κλήσεις  που μοίρασαν απλόχερα, σε ανυποψίαστους επισκέπτες του νησιού μας  , τις ημέρες του Πάσχα  τα όργανα  του  λιμενικού, δεν έκαναν καλό τόσο στην παραδοσιακή αγορά, αλλά ακόμη περισσότερο  στα  καφέ και εστιατόρια της παραλίας.
Σήμερα επικρατεί το ίδιο χάος στην παραλία με τα αυτοκίνητα, χωρίς τα υπάρχουν πια οι  επισκέπτες. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο λιμάνι της Νάουσας.

Προτείνουμε λοιπόν  να διαμορφωθεί ο χώρος στάθμευσης της  παραλίας και στο κομμάτι του  Αγίου  Κωνσταντίνου να μπει παρκόμετρο όπως  επίσης στο παρκινγκ πλησίον της αγοράς πίσω από το γυμνάσιο.

Αυτό είναι πάγιο αίτημα μας και θα συνεχίσουμε να το ζητάμε γιατί με την διαχείριση των θέσεων στάθμευσης θα ανασάνει η παραδοσιακή αγορά, αλλά και τα καταστήματα της παραλίας, που είναι και η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και προσφέρουν θέσεις εργασίας.

Εφόσον λυθεί το πρόβλημα της στάθμευσης προτείνουμε και τις 365 μέρες να υπάρχει έλεγχος στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, για να παγιωθεί η νομιμότητα.

Γι 'αυτό λοιπόν μην περιμένουμε την Πρωτομαγιά να δοθεί πάλι άνωθεν  εντολή.
Ας βάλουμε τάξη στα προβλήματα αυτά από σήμερα.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Πάρου - Αντιπάρου
Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος          Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos