Βραδιά αστείρευτου κεφιού στην «Ακτή» στη Νάουσα Πάρου! (Βίντεο)

19 Απριλίου 2015 19:44

Ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τον κόσμο με αγαπημένα νησιώτικα τραγούδια οι τραγουδιστές Μιχάλης Λιαγούρης και Καίτη Λιβανού με την ορχήστρα τους, σε μια βραδιά αστείρευτου κεφιού, χορού και ανεβασμένης διάθεσης.

Στον φιλόξενο και πανέμορφο χώρο της αίθουσας δεξιώσεων «Ακτή», συνοδεία ποιοτικού φαγητού και ποτού, το Σάββατο 18 Απριλίου, η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο! Ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η ζωντάνια του ωραίου προγράμματος απογείωσε το κέφι κρατώντας αμείωτο το χορευτικό ενδιαφέρον του κόσμου και την διάθεσή του για πολλές ώρες!

Ήταν πράγματι μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης, σαν αυτές που μόνο η «Ακτή» ξέρει να διοργανώνει συχνά στην εξαιρετική αίθουσά της, σε ένα περιβάλλον μαγευτικό και άψογο που αποτελεί το ιδανικότερο σκηνικό για τις πιο υπέροχες μουσικές βραδιές στην Πάρο!

Για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε σε βίντεο μοναδικά στιγμιότυπα από τη βραδιά διασκέδασης στην «Ακτή». Έναν χώρο – κόσμημα για θαυμάσιες εκδηλώσεις στο νησί της Πάρου!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos