Φωτιά σε κάδους ανακύκλωσης στη Νάουσα…

03 Μαϊος 2015 19:39

Οι δύο φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με διαφορά λίγων ημερών πιστοποιούν δύο διαφορετικές εικόνες στην περιοχή του ποταμιού της Νάουσας, λίγο πιο πάνω από τη στάση των ΚΤΕΛ με κατεύθυνση εξόδου από τη Νάουσα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φωτογραφία που ελήφθη πριν από 5 – 6 ημέρες, απεικονίζει στη σειρά κάδους ανακύκλωσης απορριμμάτων ενώ από τη δεύτερη που τραβήχτηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 3/5, φαίνεται, ότι οι κάδοι έχουν εξαφανιστεί και στη θέση τους βρίσκονται μαύρα αποκαΐδια από λιωμένο πλαστικό και στάχτες.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς και της καταστροφής των κάδων μέχρι τώρα. Πρόκειται άραγε για τυχαίο γεγονός που οφείλεται σε αμέλεια ή μήπως η φωτιά ξέσπασε εξαιτίας εμπρηστικής ενέργειας;

Γεγονός είναι πάντως, ότι εκ του αποτελέσματος, πρόκειται για καταστροφή δημοτικής περιουσίας καθώς πέντε συνολικά κάδοι έχουν καεί ολοσχερώς αφήνοντας μέχρι τώρα άγνωστη την αιτία που προκάλεσε την καταστροφή τους.






Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos