H παιδεία ως τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης των απορριμμάτων

06 Μαϊος 2015 15:31

Σε συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 22 και 23 Μαρτίου στην αίθουσα του Αρχιλόχου με θέμα «Ανταποδοτική διαλογή στην πηγή - H παιδεία ως τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης των απορριμμάτων», ξεκίνησαν οι ενημερώσεις στις σχολικές μονάδες της Πάρου.


Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Μαΐου, το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.ΠΑ, παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια των ενημερωτικών συναντήσεων και του προέδρου του νομικού προσώπου κ. Πετρόπουλου, ήρθαν σε επαφή με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Νάουσας.



Σκοπός των ενημερωτικών αυτών συναντήσεων ήταν να εκπαιδευτούν αρχικά οι μαθητές και εν συνεχεία οι υπόλοιποι πολίτες του νησιού, να αποκτήσουν περαιτέρω περιβαλλοντική συνείδηση και όλοι μαζί να βοηθήσουν ώστε να τεθούν οι σωστές βάσεις για μια φιλικότερη προσέγγιση απέναντι στο περιβάλλον μέσα από πρακτικές καθημερινές, λύσεις και εφαρμογές.
Από τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν οι συναντήσεις και στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές μονάδες της Πάρου και θα επεκταθούν σε μαζικότερες συναντήσεις με την παρουσία πολιτών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos