Σύλλογος Εργαζομένων OTA Πάρου Αντιπάρου

20 Μαϊος 2015 15:24

Ξεκαθαρίζουμε ότι το κείμενό μας το οποίο αναφέρθηκε στη δημιουργία της «ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥ» είχε πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση και σε καμία περίπτωση δεν απευθύνθηκε στην όποια αμκε (;) μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει.

Εμείς ως εργαζόμενοι καταθέσαμε την αγωνία μας για την ανύπαρκτη δημόσια υγεία του νησιού σε αντιδιαστολή, όχι φυσικά με τη δημιουργία του νέου αεροδρομίου, αλλά με την εταιρεία που φτιάχτηκε για τον «ύψιστο» αυτό σκοπό, τοποθετώντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία, και απευθυνθήκαμε μόνο στους Δημάρχους μας.
Κύριοι Δήμαρχοι, εμείς ως ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α δεν έχουμε διάθεση, να συζητήσουμε με καμία αμκε (;) για το θέμα της υγείας, γιατί προφανώς οι προτεραιότητές της είναι άλλες. Δεν απευθυνθήκαμε σ' αυτή και δεν της γυρέψαμε το λόγο. Εσείς όμως έχετε την ηθική υποχρέωση να βάλετε το θέμα της υγείας στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας σας κι εμείς, οι πολίτες αυτού του τόπου μαζί σας, οφείλουμε αυτή την προτεραιότητα να την κάνουμε στόχο ζωής. Είμαστε σε αναμονή μιας καθαρής πολιτικής απάντησης από την πλευρά σας με τις προσωπικές σας υπογραφές όχι ως ονόματα αλλά ως θεσμοί που υπηρετούν το κοινό καλό των πολιτών τους.

 

Από το ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos