«Έφυγε» η Μαρία Ναυπλιώτη

01 Ιουνίου 2015 15:28

Έφυγε από τη ζωή Μαρία Ναυπλιώτη που διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου.


Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 02/06 στις 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Παράκληση της οικογένειας της θανούσας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου.

Ακολουθεί βίντεο από την βράβευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου την 9η Φεβρουαρίου του 2013 όταν τότε η Μαρία Ναυπλιώτη τιμήθηκε για τη λιγότερο ίσως γνωστή ιδιότητά της ως πρωτοπόρου στον εμποροεπαγγελματικό στίβο της Πάρου και διατελέσασα πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών από τον οποίο προέκυψε ο σημερινός Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος.

Το psts.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.



Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσαν και τα νέα εκλεγμένα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου:

Σήμερα 1 Ιουνίου 2015 συνεδρίασαν εκτάκτως τα εκλεγμένα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου και αποφάσισαν
να παραβρεθούν αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου στις 1 το μεσημέρι στην νεκρώσιμη ακολουθία της Μαρίας Ναυπλιώτου, εκ των ιδρυτικών μελών του και πρόεδρου την περίοδο 1985-1991.
Αντί για στεφάνι να δοθεί οικονομική ενίσχυση στο σύλλογο αιμοδοτών Πάρου Αντιπάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos