Κομφούζιο παρκαρίσματος στην πλατεία της Νάουσας Πάρου

01 Ιουνίου 2015 21:01

Το χάος της ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων στην πλατεία της Νάουσας, έκανε την εμφάνισή του μαζί με την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού!


Βρισκόμαστε ήδη στην 1η Ιουνίου, ημέρα επίσημης έναρξης της τουριστικής σεζόν, και ακόμα καλά – καλά δεν έχουμε ως νησί αρχίσει να υποδεχόμαστε τα κύματα τουριστών που αναμένονται, και η πλατεία της Νάουσας δυστυχώς παρουσιάζει την καθόλου κολακευτική εικόνα της συμφόρησης από το κομφούζιο των οχημάτων που παρκάρουν εκεί.

Προστατευτική χειροκίνητη μπάρα, υπάρχει φυσικά, αλλά φαίνεται πως αυτή επιτελεί απλώς διακοσμητικό ρόλο... καθώς ο κάθε οδηγός μπορεί κατά βούληση να τη σηκώσει και... ανενόχλητος να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του εκεί που τον βολεύει... δηλαδή... μέσα στην πλατεία του οικισμού!



Οι φωτογραφίες, για του λόγου το αληθές, καταγράφουν την απογοητευτική εικόνα στην είσοδο του οικισμού της Νάουσας προκαλώντας αλγεινή εντύπωση, όπως φαίνεται, όχι μόνο σε τουρίστες αλλά και στον κάθε ντόπιο επισκέπτη της πιο δημοφιλούς περιοχής του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos