Πανελλήνια συγκίνηση – Συγκλονίζουν τα λόγια στο Διαδίκτυο…

03 Ιουνίου 2015 23:22

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο αδόκητος θάνατος του 58χρονου άνδρα από την Πάρο ο οποίος ξεψύχησε μέσα στο ελικόπτερο κατά τη διακομιδή του στην Αθήνα.

Το τραγικό περιστατικό έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα ενώ λόγια που πραγματικά συγκλονίζουν γράφονται ως σχόλια από παριανούς ή μη, εκφράζοντας το θρήνο και τον αποτροπιασμό των συνανθρώπων μας για τον θάνατο του συμπολίτη μας που χάθηκε πρόωρα και άδικα εξαιτίας των προβλημάτων του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της απόλυτης γύμνιας των νησιών μας στο ζήτημα της περίθαλψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η σορός του αδικοχαμένου 58χρονου θα μεταφερθεί για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από τη Σύρο στην Αθήνα και κατόπιν θα μεταφερθεί στην Πάρο όπου και θα τελεστεί η κηδεία. Μια ακόμα δραματική πτυχή του τραγικού συμβάντος, είναι ότι η σύζυγος του εκλιπόντος, παραμένει ακόμα στη Σύρο, μη έχοντας τη δυνατότητα να μεταβεί στην Πάρο εξαιτίας της δυσχέρειας των δρομολογίων στην ενδοκυκλαδική ακτοπλοική σύνδεση των νησιών μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos