Πάρος: Συμβολική κατάληψη του Κοινοτικού καταστήματος Νάουσας Πάρου (Βίντεο)

17 Ιουνίου 2015 16:48

Συμβολική κατάληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον «Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Κολυμπηθρών» στο Δημοτικό κτήριο όπου στεγάζεται η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας Πάρου.

Λίγο μετά τις εννέα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής των Κολυμπηθρών, προσήλθαν στο Δημοτικό κτήριο και ανάρτησαν πανό στην είσοδό του το οποίο ανέγραφε: «Διεκδικούμε ελεύθερες παραλίες για τον κόσμο».
Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα της αυθαίρετης κατάληψης παραλίων και συγκεκριμένα στην παραλία των Κολυμπηθρών, καθώς για αρκετά χρόνια, κάθε καλοκαίρι, το ζήτημα επανέρχεται χωρίς, όπως υποστηρίζουν, να επιλύεται.
Θεωρούν επίσης ότι εμπαίζονται και ότι έχουν γίνει το μπαλάκι ανάμεσα σε Δήμο, Λιμεναρχείο και Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.
Από την άλλη πλευρά, ο Δήμος υποστηρίζει ότι συντάσσεται με το αίτημα των κατοίκων να διαφυλαχθούν οι παραλίες και διατυπώνει ότι έχει ενεργήσει άμεσα με κατά τόπους ελέγχους στην περιοχή, έχοντας ήδη προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να επιλυθεί το θέμα.
Αποσπάσματα από τη σημερινή κατάληψη και από τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοτικού καταστήματος της Νάουσας Πάρου, παρουσία της Αντιδημάρχου Κας Δώρας Σαρρή, του Δημοτικού συμβούλου κ. Νέστορα Γκίκα αλλά και του Προέδρου της Δημοτικής Νάουσας κ. Μπαρπαρίγου μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos