Ευχαριστήριο Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής

24 Σεπτεμβρίου 2015 11:12

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, αισθάνεται επιτακτική την ανάγκη, να ευχαριστήσει τον Διοικητή κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο και όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες τους στην σύλληψη του δράστη της κλοπής του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας μας.


Στις 3 παρά 10 περίπου τη νύκτα της 23ης Σεπτεμβρίου, ένας αλλοδαπός εισήλθε στον Ναό της Παναγίας και αφού έσπασε το τζάμι του τέμπλου, αφαίρεσε όλα τα αφιερώματα των πιστών που υπήρχαν στην εικόνα. Η όλη επιχείρηση κράτησε 3 λεπτά περίπου.
Ο συναγερμός σήμανε αμέσως και όλα τα μέτρα ασφαλείας του Ναού μας λειτούργησαν κανονικά δίνοντας πολύτιμα στοιχεία στους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι αμέσως ήλθαν στο Ναό της Παναγίας, όπου παρευρίσκετο ο αρμόδιος υπάλληλος του Ιερού Προσκυνήματος και κινητοποιήθηκαν αμέσως για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Ας σημειωθεί ότι ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο που διέρρηξε το παγκάρι της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων, την προηγούμενη ημέρα το μεσημέρι.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος, σας ευχαριστεί και εύχεται η Παναγία ή Εκατονταπυλιανή να σας σκεπάζει, να είναι αρωγός στο δύσκολο έργο σας και να έχει καλά εσάς και τις οικογένειες σας.
Η Διοικούσα Επιτροπή
του Ιερού Προσκυνήματος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos