Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια - Τηλεφωνική έρευνα

29 Οκτωβρίου 2015 12:30

Αγαπητοί καταναλωτές, μετά από την παραπληροφόρηση που έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο το δήμαρχο, ώστε να δικαιολογήσει τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, ισχυριζόμενος ότι έγιναν ανατιμήσεις σε όλα τα καταστήματα της Πάρου λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, ερχόμαστε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Σε τηλεφωνική έρευνα που διενήργησε τις τελευταίες μέρες η γραμματεία του συλλόγου μας συνέλεξε στοιχεία από 70 επιχειρήσεις του νησιού μας, που εμπορεύονται είδη δώρων, ρούχα, τρόφιμα κα., η οποία αποδεικνύει ότι οι επιχειρήσεις απορρόφησαν την αύξηση του ΦΠΑ.

 

Είναι λάθος λοιπόν από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του δημάρχου, να ακούγονται ανακρίβειες που τελικά πλήττουν την τοπική
οικονομία, για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες.

Κύριοι, αντί να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας ώστε να βρείτε λύσεις, διαλέξατε τον πιο εύκολο για σας τρόπο: Να μεταθέσετε το
πρόβλημα σας στους επαγγελματίες αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη.

Είστε επικίνδυνοι για τον τόπο.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας

Κρητικός Ηλίας     Ηλίας Κρητικός


 

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα στοιχεία όπως προέκυψαν από την τηλεφωνική έρευνα, τα οποία αποδεικνύουν ότι πάρα πολλές επιχειρήσεις απορρόφησαν την αύξηση του Φ.Π.Α. στο μεγαλύτερο μέρος της ή και ολόκληρη.

Η έρευνα ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Τα καταστήματα που πήραν μέρος σε αυτή ήταν μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου, ενώ δε συμμετείχαν καταστήματα άνω των 250 τ.μ.

Επιχειρήσεις Ποσοστό απορρόφησης

Φ.Π.Α.

Τρόφιμα 72%

Ένδυση – Υπόδηση 100%

Εστίαση 100%

Είδη Δώρων 86%

Εμπορικά καταστήματα 75%

Ζαχαροπλαστεία – Ζαχαρώδη 54%

Παιχνίδια 100%

Η/Υ Εμπόριο Αναλώσιμων 52%

Όσα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να δουν αναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του συλλόγου μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Από τη Γραμματεία

του Συλλόγου

Υπεύθυνος Έρευνας:
Εμμανουήλ Καρίμαλης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos