ΕΛΜΕ Πάρου Αντιπάρου: Συλλογή ειδών για πρόσφυγες

08 Νοεμβρίου 2015 20:54

Επειδή οι ανάγκες ποτέ δεν σταματούν και το προσφυγικό έχει αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πάρου Αντιπάρου και το ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Καλλιέρος σας καλούν να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές απαραίτητο υλικό υποστήριξης των προσφύγων. Επικοινωνήσαμε με τους Γιατρούς του Κόσμου οι οποίοι κρίνουν ότι τα παρακάτω είδη είναι αναγκαία:


 

– Μπιμπερό, είδη προσωπικής υγιεινής(όπως σαπούνια, οδοντόβουρτσες, πάνες, ξυριστικά), αδιάβροχα για ενήλικες και παιδιά

– γάλα σε σκόνη 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας

– δερματολογικές κρέμες/αλοιφές βρεφικής προστασίας, ηλεκτρολύτες, φαρμακευτικές καραμέλες για το λαιμό για ενήλικες και παιδιά, παυσίπονα

– σκουφιά, γάντια, κάλτσες

Προτείνουμε να συγκεντρωθούν σε κάθε σχολείο τα είδη αυτά και μετά να τα μεταφέρουμε στο Σπίτι του Δασκάλου που είναι κεντρικά, ώστε να συσκευασθούν και να μεταφερθούν στην Αθήνα στους Γιατρούς του Κόσμου. Στην προσπάθεια αυτή δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν ο Σύλλογος Γυναικών της Μάρπησσας. Έχουμε απευθύνει κάλεσμα και σε άλλους φορείς και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για το ποιοι φορείς προστίθενται στην προσπάθεια μας.

Η προσπάθεια αυτή νομίζουμε ότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον μέχρι της 20/11 (προτεινόμενη ημερομηνία αποστολής).

Επίσης για όσους δεν ανήκουν στην εκπαιδευτική κοινότητα και θέλουν να προσφέρουν μπορούν να έρχονται στο σπίτι του δασκάλου και να φέρνουν πράγματα την Τρίτη 10/11/2015 και την Τρίτη 17/11/2015 από τις 19.30 -21.30.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos