Εκδήλωση ΑΜΕΣ Μαρπησσαικού στην Αγροτολέσχη Μάρπησσας

09 Νοεμβρίου 2015 17:03

Στην κατάμεστη αίθουσα στην Αγροτολέσχη Μάρπησσας ο Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ για πρώτη φορά οργάνωσε μια εκδήλωση
όπου δείχνει ξεκάθαρα την δυναμική του συλλόγου στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Πάρου.

Ο σύλλογος παρουσίασε τους στόχους του για την αθλητική χρόνια 2015-2016 στο σύνολο των ακαδημιών του και στα αγωνιστικά τμήματα στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και Ε.Σ.Κ . ΚΥΚΛΑΔΩΝ.


 

Επίσης έγινε η παρουσίαση του Δ.Σ και των προπονητών όλων των αθλητικών τμημάτων, για την καλαθοσφαίριση ο ύριος Μουρογιάννης Ευάγγελος γυμναστής παιδαγωγός όπου είναι στον σύλλογο δεκαεννέα χρόνια συνεχόμενα , στις ακαδημίες ποδοσφαίρου ο κύριος Γαβαλάς Δημήτριος γυμναστής παιδαγωγός ,στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου ο κύριος Κεχαγιάς Παναγιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Α εθνικής κατηγορίας και στο τμήμα της πετοσφαίρισης ο παλαίμαχος αθλητής κύριος Χανιώτης Γιώργος.

Στην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Διατροφολόγος κυρία Κυπραίου Γεωργία η όποια ενημέρωσε αθλητές και γονείς για τον σωστό τρόπο διατροφής πριν και μετά την προπόνηση και τον αγώνα ,η κυρία Κυπραίου δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από γονείς και αθλητές για το σοβαρό θέμα της σωστής διατροφής.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την κυρία Κυπραίου Γεωργια όπου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας .

Τέλος στην εκδήλωση ήταν παρόν η πρόεδρος του τοπικού Δ/Δ Μάρπησσας κυρία Αντωνοπούλου Άννα και το μέλος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Πάρου κύριος Μπόνης Στέλιος όπου και έκανε μια ενημέρωση για την συνεργασία και πορεία της μεικτή ομάδα ακαδημιών του Δήμου μας με τους αθλητικούς συλλόγους της Πάρου .

ΤΟ Δ.Σ

09/11/2015

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos