ΕΣΠ Πάρου: Συζήτηση – προτάσεις του κυκλοφοριακού της Παροικιάς

04 Δεκεμβρίου 2015 23:17

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου κατά τη συνεδρίαση του στις 2 Δεκεμβρίου 2015 συζήτησε το θέμα: "Συζήτηση – προτάσεις του κυκλοφοριακού της Παροικιάς". Μετά από διεξοδική συζήτηση διαπίστωσε τα εξής:

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ασχολούμαστε με το κυκλοφοριακό της Παροικίας, τα προβλήματα των χώρων στάθμευσης, αλλά και
το ζήτημα της στάθμευσης, την αφετηρία των ΚΤΕΛ, των ταξί, ενώ το καλοκαίρι η πόλη πνίγεται από τα σταθμευμένα
ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και το λιμάνι από τα οχήματα των "καμακιών".

 

Τα παραπάνω προβλήματα ήταν αναμενόμενα αφού το λιμάνι είναι μες την πόλη και εντάθηκαν με την αύξηση του μεγέθους των πλοίων που εξυπηρετούν τα νησιά μας. Από την πλευρά του ο Δήμος, ανέθεσε μια μεγάλη μελέτη για το κυκλοφοριακό, που δεν εφάρμοσε, παρά τμηματικά και σκοπεύει να αναθέσει και δεύτερη.

Αγαπητέ κύριε δήμαρχε, θα θέλαμε πολύ να σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε, αλλά θεωρούμε ότι γνωρίζετε περισσότερο από τον καθένα μας, μιας και επιπλέον είχατε διατελέσει και αντιδήμαρχος της προηγούμενης παράταξης η οποία δεν έλυσε το κυκλοφοριακό.

Η τεράστια πλειοψηφία που συγκεντρώσατε στις εκλογές, σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε λύσεις, αντί γι αυτό όμως ένα χρόνο τώρα το μόνο που έγινε είναι η τοποθέτηση κάποιων ακαλαίσθητων αλυσίδων.

Η αστυνομία και το λιμεναρχείο, υπολογίσατε να σας λύσουν το πρόβλημα. Αντί αυτού, έδωσαν μάλλον περισσότερες κλήσεις αλλά
το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Σας θεωρούμε απολυτά υπεύθυνο για τη λύση του κυκλοφοριακού μαζί με το δημοτικό συμβούλιο. Να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε μπροστά, ελπίζοντας ότι το τέλος του 2016 το κυκλοφοριακό θα είναι λυμένο.

Ευχαριστούμε πολύ.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Απόστολος Αλιπράντης       Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos