Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

18 Δεκεμβρίου 2015 17:37

Καλείσθε στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Λειτουργία Δημοτικών Κοιμητηριών Πάρου».

 

Θέμα 2ο Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια πλαστικών και επιδαπέδιων κάδων απορριμμάτων.

Θέμα 3ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Δεκεμβρίου 2015 στην εταιρεία «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ Τ.Ε.Α.Ε.» για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 4ο Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πυροπροστασίας

Θέμα 5ο Καθορισμός όρων δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Διαχείριση και λειτουργία ΧΥΤΑ Πάρου-Αντιπάρου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos