Οι κόκκινες γραμμές δεν φέρνουν ούτε πρόοδο ούτε ανάπτυξη στον τόπο μας

22 Μαρτίου 2016 11:08

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τα «πλούσια» νησιά μας που σιγά σιγά μετατρέπονται σε προορισμό επιτηρήσεων «προσφύγων» από την ηπειρωτική Ελλάδα, σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, εφησυχάζουμε.


Ανυπαρξία βασικών υποδομών, όπως εμπορικό λιμάνι, μαρίνες, ανύπαρκτη υγεία, ενώ ότι ακόμη λειτουργεί είναι παλιό και ξεπερασμένο και ότι χρειαζόμαστε σε μορφή μελέτης.

Κάποιοι στο Δήμο είναι μάλλον πολύ μακριά από την πραγματικότητα και θεωρούν ότι διανύουμε ακόμη προεκλογική περίοδο και ότι τα λόγια αρκούν και ο διαχωρισμός των συλλόγων σε καλούς και κακούς.

Το τελευταίο καπέλωμα από την ΚΔΕΠΑΠ για τη διοργάνωση της λαμπαδηφορίας ήταν προσβλητικό για ένα σύλλογο που το αναβίωσε πριν 25 χρόνια και το διοργανώνει έκτοτε, τα πρώτα δέκα χρόνια μόνος του και τα τελευταία με τη συνεργασία της ΚΔΕΠΑΠ.
Κάποιοι νομίζουν ότι μόνοι τους και με τις κόκκινες γραμμές θα φέρουν την πρόοδο και θα βάλουν την Πάρο σε τροχιά ανάπτυξης.
Κύριοι, η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη και οι συνθήκες δεν θα βελτιωθούν σύντομα. Δεν ξέρουμε από πού αντλείτε την αισιοδοξία σας, αλλά εμείς δεν τη συμμεριζόμαστε.
Οι παραγωγικές τάξεις της Πάρου δουλεύουν για το μέλλον του τόπου και πιστεύουν ότι...
Όλοι μαζί μπορούμε.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Αλιπράντης                             Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos