H αφρικανική σκόνη σκέπασε τον ήλιο στην Πάρο

23 Μαρτίου 2016 19:26

Πυκνή σκόνη έχει «σκεπάσει» από το πρωί την Πάρο ενώ υπήρχαν διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου η ορατότητα περιοριζόταν στο ελάχιστο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι θυελλώδεις νοτιάδες που βοήθησαν στην μεταφορά της αφρικανικής σκόνης θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.

Από το βράδυ της Παρασκευής οι βροχές θα επεκταθούν και στις Κυκλάδες ενώ δεν αποκλείεται κατά τόπους να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Εντυπωσιακά υψηλές τιμές Αφρικανικής σκόνης καταγράφονται το μεσημέρι της Τετάρτης 23/03, φτάνοντας στιγμιαία στα 2150 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο στο σταθμό μας στα Χανιά και στα 800 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο στο σταθμό μας στη Μεθώνη.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικράτησε στα Χανιά της Κρήτης είναι ο δήμαρχος αποφάσισε να κλείσουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos