Πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου η ημερίδα στον Κώστο της Πάρου

18 Απριλίου 2016 14:23

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2016 ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Πολιτιστικό & Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου του Παρίου στην περιοχή Κώστος Πάρου.

Την παραπάνω εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 

Την ημερίδα παρακολούθησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί των Λυκείων και Γυμνασίων της Πάρου και της Αντιπάρου.

Ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός ( Σ.Ε.Π.) στοχεύει ιδίως στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών , στην πληροφόρηση τους για τις επαγγελματικές διεξόδους, στην ενημέρωση τους για τα μεταβατικά στάδια προς την επαγγελματική αποκατάσταση και στην αρμονική ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχοντας την παιδεία όπως και άλλους τομείς στο επίκεντρο στηρίζει ανάλογες δράσεις σε όλα τα νησιά.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ

κ. Άγγελο Ανανία, την Σχολική Σύμβουλο Δ.Ε Κυκλάδων κ. Σοφία Αγγέλαινα, τον Δ/ντή του Γυμνασίου Πάρου κ. Ιωάννη Δρόσο, τους αξιόλογους ομιλητές Καλλιόπη Κουνενού, Παντελαίο Ιωάννη, Κοκκίνου Ευαγγελία, Καρποδίνη Ανδρέα, Φλέσσα Νικόλαο, Βοσινάκη Θεόφιλο και Μουστάκα Γεώργιο.

Επίσης τον Ιερέα π. Νικόλαο Ανουσάκη , την Πρόεδρο της Κοινότητας Κώστου κ. Ειρήνη Ρούσου και τα μέλη του ΜΕΑΣ ΚΩΣΤΟΥ για την παραχώρηση της αίθουσας και την αμέριστη συμπαράσταση τους στην πραγματοποίηση της ημερίδας.

Με εκτίμηση,

Ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

Κων/νος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos