Επιτέλους, γιατρός στη Νάουσα της Πάρου!

18 Μαϊος 2016 14:39

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, πρόκειται από τον Ιούνιο να επαναλειτουργήσει, μετά από μεγάλο διάστημα παύσης, το Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας.

Στο Περιφερειακό Ιατρείο θα υπηρετεί ένας γιατρός παρέχοντας τις υγειονομικές υπηρεσίες του σε κατοίκους και επισκέπτες του οικισμού. Πρόκειται για μια άκρως ευχάριστη είδηση που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου.
Είναι φανερό ότι η κάλυψη των αναγκών ιατρικής φροντίδας καθίσταται στην Νάουσα αναγκαία, ειδικότερα το καλοκαίρι, όταν ο οικισμός μετασχηματίζεται σε μεγάλη πόλη χάρη στους χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες που την επισκέπτονται, ζουν διασκεδάζουν και διαμένουν σ΄ αυτήν κατά τη θερινή σεζόν.

Αλλά φυσικά η στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου θα ανακουφίσει πάνω απ΄όλα την αγωνία των μόνιμων κατοίκων για την μέχρι σήμερα απουσία πρωτογενούς δημόσιας ιατρικής περίθαλψης στο δεύτερο σε πληθυσμό οικισμό της Πάρου όπως είναι η δημοφιλής Νάουσα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos