Συνεδρίαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου

29 Αυγούστου 2016 23:02

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης

ΘΕΜΑ 1ο : Αξιολόγηση προσφορών των πιστωτικών ιδρυμάτων Πάρου και λήψη απόφασης σχετικά με την διαχείριση των χρηματικών διαθεσίμων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου.
ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού για το έργο «Επισκευή παραλιακού πεζοδρομίου κρηπιδώματος αγίου Νικολάου Παροικίας»
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής του διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση ανεμόμυλου στην χερσαία ζώνης λιμένος Παροικίας
ΘΕΜΑ 4ο : Αναμόρφωση προϋπολογισμού
ΘΕΜΑ 5ο : Απόφαση συμψηφισμού οφειλών προς Hellenic Sea Ways.
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση μετακίνησης προέδρου στην Αθήνα για θέματα του Δ.Λ.Τ
ΘΕΜΑ 7ο : Αίτηση χρονικής παράτασης για την σύνταξη οριστικής μελέτης του έργου «Αποκατάσταση του κρηπιδώματος του προσήνεμου μώλου του παραλιακού κρηπιδώματος στο αλιευτικό καταφύγιο (στην περιοχή Καλελέ) του λιμένα Πάρου.
ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση δαπάνης φωτοσημαντήρα λιμένα Παροικίας.
Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Πάρου - Αντιπάρου

Καραχάλιος Σταύρος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos