Έργα ανάπλασης του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου ύψους 275.000 ευρώ στο Λιμάνι της Παροικίας

18 Οκτωβρίου 2016 15:43

Έχουν ήδη δημοπρατηθεί και στο άμεσο προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν στην περιοχή του λιμανιού της Παροικίας, τρία έργα ανάπλασης συνολικού προϋπολογισμού ύψους 275.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου.

Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί, η επένδυση με βιομηχανικό δάπεδο του παλαιού λιμένα της Παροικίας προϋπολογισμού ύψους 200.00 ευρώ.
Πρόκειται επίσης να γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών στο ανεμόμυλο του λιμανιού, οι οποίες, όπως το psts.gr είχε επισημάνει σε άρθρο τou προ ολίγων ημερών, καθίστανται απολύτως αναγκαίες για τη συνολική εικόνα του νησιού.
Η αξία των εργασιών στο μύλο προϋπολογίζεται στα 25.000 ευρώ.

Τέλος, έχει προγραμματιστεί η ανάπλαση του πεζοδρομίου στην περιοχή του Αγ. Νικολάου απέναντι από το λιμάνι, η οποία θα περιλαμβάνει καινούρια πλακόστρωση, νέο φωτισμό αλλά και ειδική λωρίδα έλξης κατά μήκος του πεζοδρομίου, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των αποσκευών των τουριστών.

Η αξία της παραπάνω ανάπλασης ανέρχεται στα 50.000 ευρώ. Για την υλοποίηση των ανωτέρω τριών έργων του Δήμου, εκκρεμεί μέχρι στιγμής, η τελική έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos