Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη χερσαία Ζώνη Λιμένα Παροικίας Πάρου

25 Οκτωβρίου 2016 19:16

Με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή της επετειακής παρέλασης που θα λάβει χώρα την 28η Οκτωβρίου 2016 στον παραλιακό της Παροικίας, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τη δημοσίευση της κάτωθι ανακοίνωσης εκ μέρους του Λιμεναρχείου:


«Παρακαλούνται οι πολίτες-οδηγοί των κάθε είδους οχημάτων, όπως ενόψει του επικείμενου εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, μέσω της καθιερωμένης μαθητικής παρέλασης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον παραλιακό της Παροικίας, επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην κάθετη σήμανση (πινακίδες του Κ.Ο.Κ.) που υπάρχει στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Παροικίας και να συμμορφώνονται με αυτήν. Σε διαφορετική περίπτωση η Υπηρεσία μας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να επιβάλλει της από το Νόμο προβλεπόμενες Κυρώσεις. Επιπροσθέτως και προς αποφυγή ενδεχόμενης διατάραξης εν λόγω εκδήλωσης, από την Υπηρεσία μας θα απαγορευτεί προσωρινά και προ της ενάρξεως της παρέλασης, η διέλευση παντός είδους οχήματος στο τμήμα της παραλιακής οδού Παροικίας έμπροσθεν της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου».

2. Λαμβάνοντας υπόψη το εύρος των αναγνωστών-επισκεπτών-ακροατών που διαθέτει το κάθε μέσο, επιθυμούμε να κάνουμε χρήση του χώρου αυτού, με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο μακρά δημοσίευση και μετάδοση της ανωτέρω ανακοίνωσης στα μέσα σας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού. Σκοπός της Υπηρεσίας μας είναι η πρόληψη και όχι η καταστολή (υπό τη μορφή επιβολής κυρώσεων).

3. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού όσο και οι επισκέπτες, θα συντελέσουν για την ασφαλή διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos