Κοντά στους γέροντες της Πάρου η κα. Κατερίνα Μονογυιού

25 Οκτωβρίου 2016 19:21

Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Πάρου «Παναγία Εκατονταπυλιανή», επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων κα. Κατερίνα Μονογυιού.


Με την κοινωνική ευαισθησία που άλλωστε τη διακρίνει, η κα. Μονογυιού βρέθηκε για ακόμα μια φορά κοντά στα άτομα της τρίτης ηλικίας και αφουγκράστηκε με αμέριστο σεβασμό όσα είχαν να της πουν, προσφέροντάς τους εκτός από τo ενδιαφέρον και τη ζεστασιά της και αρκετά είδη τροφίμων. Εκτός από την συνομιλία με τους γέροντες που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Πάρου, η κα. Μονογυιού συζήτησε και με μέλη του προσωπικού της συγκεκριμένης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων.
Όπως άλλωστε έχει επισημάνει και η ίδια σε ανάλογες επισκέψεις της στο νομό Κυκλάδων, η τρίτη ηλικία, αποτελεί μια ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα που θα πρέπει να σκύψουμε πάνω της με διάθεση προσφοράς, φροντίδας, ανθρωπισμού, ζεστασιάς και αγάπης.

Εξάλλου, το κοινωνικά ευαισθητοποιημένο πρόσωπο της πολιτικής, αποτελεί αναντίρρητα την καθαυτό ουσία της δράσης και ενασχόλησης με τα κοινά προς όφελος βεβαίως του κοινωνικού συνόλου και δη των πιο αδύναμων μελών του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos