Η ανομβρία συνεχίζεται… 14,20 χιλιοστά βροχής το τελευταίο 7μηνο στην Πάρο

26 Οκτωβρίου 2016 15:38

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τα χιλιοστά βροχής που έχουν καταγραφεί κατά την περίοδο Απριλίου – Οκτωβρίου 2016 είναι 14,20.

Πιο συγκεκριμένα:
1,20 τον Απρίλιο
11,80 τον Μάϊο
0,40 το Σεπτέμβριο
0,80 τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ για την Πέμπτη και Παρασκευή, 27 και 28 Οκτωβρίου, φαίνεται να εξαιρούνται τα νησιά στις κεντρικές και νότιες Κυκλάδες από την πιθανότητα εκδήλωσης βροχών και καταιγίδων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το απόγευμα της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής.
Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα δυτικά), την Πελοπόννησο (κυρίως στα δυτικά και βόρεια) και πιθανώς πρόσκαιρα την Παρασκευή στην Ήπειρο και τη θεσσαλία.
Οι άνεμοι θα ενισχυθούν με ένταση από 6 έως 8 μποφόρ και πρόσκαιρα και 9.

Θα πνέουν από ανατολικές, βορειανατολικές διευθύνσεις και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση (5 με 7 βαθμούς) που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos