Άρχισαν οι προετοιμασίες για τα φετινά Χριστούγεννα στη Μάρπησσα Πάρου!

27 Οκτωβρίου 2016 16:42

Μας χωρίζουν κάτι λιγότερο από δύο μήνες για τα φετινά Χριστούγεννα και τις εκδηλώσεις τους στην Πάρο και η Μάρπησσα έχει ήδη αρχίζει να προετοιμάζεται! Καθόλου περίεργο καθώς κάθε χρόνο οι γιορτινές εκδηλώσεις στο όμορφο χωριό, διακρίνονται για την άρτια οργάνωσή τους, τη μεγάλη συμμετοχή και τη γνήσια ζεστασιά τους!

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου στις 7μ.μ., η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας διοργανώνει στην αίθουσα της Αγροτολέσχης συζήτηση υπό το θέμα «Προγραμματισμός της Εκδήλωσης Χριστούγεννα στη Μάρπησσα 2016».

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, να καταθέσουν τις απόψεις τους, τις προτάσεις και κυρίως τις ιδέες τους για τη μορφή των εκδηλώσεων που πρόκειται να διεξαχθούν κατά την εορταστική περίοδο, συμβάλλοντας έτσι στην ξεχωριστή επιτυχία τους, δεδομένης της μεγάλης απήχησης που λαμβάνουν κάθε χρόνο. Να σημειωθεί ότι οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο χωριό, πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, της ΚΔΕΠΑΠ, του Δήμου Πάρου αλλά και των Συλλόγων, των Φορέων και των κατοίκων της.

Σε... γιορτινούς ρυθμούς λοιπόν, αρχίζει να μπαίνει οσονούπω η Μάρπησσα «φτιάχνοντας» από τώρα το κλίμα των Άγιων Ημερών, μα πάνω απ΄ όλα σχεδιάζοντας εκ των προτέρων συμμετοχικά τις προσεχείς γιορτές, γεγονός που εγγυάται, όπως κάθε χρόνο, την άψογη ανταπόκριση και επιτυχία τους!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos