«Κλείδωσε» το δρομολόγιο του JUMBOLINO στην Πάρο!

05 Νοεμβρίου 2016 17:22

Οι πτήσεις charter από το εξωτερικό στον νέο αερολιμένα Πάρου, εγκαινιάζονται σύμφωνα με άρθρο που είχαμε άλλωστε δημοσιεύσει την 1/11/2016, στις αρχές καλοκαιριού του 2017, με αεροσκάφος τύπου JUMBOLINO προερχόμενο από την Αυστρία.

Αυτό που δεν είχε διευκρινιστεί ήταν αν η αεροπορική γραμμή Αυστρία – Πάρος και το αντίστροφο θα εκτελούνταν απευθείας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του psts.gr, το δρομολόγιο του JUMBOLINO «κλείδωσε» και θα εκτελείται τελικά με ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη πριν από την άφιξη στην Πάρο και την Αθήνα κατά την επιστροφή από Πάρο σε Αυστρία.

Οι λόγοι των ενδιάμεσων στάσεων του αεροσκάφους, οφείλονται σε μέχρι στιγμής αδυναμίες πλήρους εξυπηρέτησης απευθείας πτήσεων από χώρες του εξωτερικού στο αεροδρόμιο της Πάρου.

Ο αναγκαίος ανεφοδιασμός καυσίμου αλλά και η υπηρεσιακή ανεπάρκεια που σχετίζεται με την τελωνιακή επιτήρηση, επιβάλλουν τις στάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος, είναι 112 θέσεων, θα πραγματοποιεί το δρομολόγιό του από τα τέλη Μαίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, τέσσερις φορές το μήνα και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos