Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας

30 Νοεμβρίου 2016 20:06

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας για την περίοδο 2016 - 17.


Εντάσσεται στον κύκλο "Εξερευνούμε πεζοπορώντας" που ξεκίνησε πέρσι και συνδυάζει την ελαφρά πεζοπορία με την εξερεύνηση του τόπου μας και τη γνωριμία με μέρη τα οποία πιθανόν να μην μας είναι οικεία. Σειρά αυτή τη φορά έχει "Η Νάουσα του λιμανιού και του ποταμού" (τίτλος παρμένος από στίχο του Ναουσαίου ποιητή Φραγκίσκου Λεβέντη), καθώς θα εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο της Νάουσας (διάρκεια: 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μηδενικός). Η πεζοπορία θα περιλαμβάνει και επισκέψεις σε χώρους ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, και αρχηγός θα είναι ο κ.Τάσος Κασαπίδης. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος της παιδικής χαράς-γηπέδου μπάσκετ στην πλατεία της Νάουσας στις 10:45, με ώρα εκκίνησης τις 11:00.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών ή σε άτομα μικρότερης ηλικίας υπό τη συνοδεία κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos