Ομιλία για την ασφάλεια του διαδικτύου στο νησί της Πάρου

02 Δεκεμβρίου 2016 20:47

Με επιτυχία διεξήχθη η «Επιστημονική Ομιλία Ευαισθητοποίησης για Εκπαιδευτικούς και Γονείς με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ» την Δευτέρα 28-11-2016 από 18:00 έως 20:00 μ.μ. που διοργάνωσε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Αρχιλόχου Πάρου, κ. Μοσχούλα Μαρμαρά σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Γυμνάσιου Αρχιλόχου Πάρου στα πλαίσια των Δράσεων Ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους του Διαδικτύου, τον Ηλεκτρονικό και το Σχολικό εκφοβισμό.


Η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Νοτίου Αιγαίου, Δρ Ευτυχία Νικολακοπούλου, Πιστοποιημένο Στέλεχος Ασφαλούς Διαδικτύου μίλησε για τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου αλλά και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την κακή και αλόγιστη χρήση του. Επισήμανε την ανάγκη επιμόρφωσης σε θέματα εθισμού, ασφαλούς χρήσης του Διαδικτύου, αλλαγής συμπεριφοράς των γονέων και διαρκούς ενημέρωσής τους από τους νέους για κάθε φαινόμενο σχολικής και διαδικτυακής βίας.

Η συμμετοχή των γονέων ήταν ουσιαστική καθώς συμμετείχαν ενεργά επιδεικνύοντας ζήλο και ενδιαφέρον για τα θέματα που μαστίζουν τους νέους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos