Λαμπερή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Νάουσα Πάρου! (Φωτό + Βίντεο)

18 Δεκεμβρίου 2016 17:36

Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα κι ομόρφυνε ακόμη περισσότερο η γοητευτική Νάουσα, όταν το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, εισήλθε και επίσημα στη γιορταστική περίοδο, φωταγωγώντας την περίφημη φάτνη της στην κεντρική πλατεία του οικισμού.

Παρά το τσουχτερό κρύο, το κλίμα ήταν ζεστό και η χριστουγεννιάτικη θαλπωρή κατέκλυσε την ατμόσφαιρα της όμορφης εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και πολλά μικρά παιδιά. Λαμπερά λαμπιόνια φώτιζαν τα χρωματιστά μικρά ξύλινα σπιτάκια της πλατείας, Αγιοβασίληδες μοίραζαν μπαλόνια και πλούσια γλυκίσματα, ενώ η εντυπωσιακά φωτισμένη φάτνη συμπλήρωνε το άκρως μαγευτικό σκηνικό που αποτέλεσε πόλο έλξης, ειδικά για τους λιλιπούτειους φίλους της εκδήλωσης.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Νάουσας, μαγνήτισε κατοίκους και επισκέπτες δίνοντας αναμφίβολα χαρά, φέρνοντας κάτι... απ΄ την ατμόσφαιρα αγάπης και ανθρώπινης εγγύτητας εν όψει των Άγιων Ημερών που πλησιάζουν.


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos