Αεροπορικές πτήσεις ελάχιστου κόστους από και προς Πάρο! Εσείς επωφεληθήκατε;

01 Μαρτίου 2017 23:09

Όσοι ήταν από τους τυχερούς αλλά και προνοητικούς και έκλεισαν έως την 1η Μαρτίου 2017, θέση με πτήση της Olympic Air για να ταξιδέψουν από και προς Πάρο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επωφελήθηκαν σίγουρα από την μεγάλη προσφορά χαμηλού κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου στο ελάχιστο ποσό των 19 ευρώ!

Δέκα χιλιάδες θέσεις με το παραπάνω αντίτιμο προσέφερε η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία και η Πάρος, ανάμεσα στη Νάξο, τη Μήλο, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, ήταν ένα από τα ελληνικά νησιά που επιλέχθηκε για την προσφορά! Μόνη προϋπόθεση, εκτός από τη χρονική προθεσμία στην ημερομηνία κράτησης, ήταν ότι η προσφορά ίσχυε για πτήσεις που θα εκτελεστούν από τις 26/3/2017 έως τις 28/10/2017.

Όσοι λοιπόν τα πάνε καλά με τον προγραμματισμό, δεν είχαν παρά να κάνουν εγκαίρως κράτηση. Και όσοι είχαν τη δυνατότητα από τώρα να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, σίγουρα ωφελήθηκαν οικονομικά, γιατί η μεγάλη προσφορά περιλαμβάνει τη θερινή τουριστική σεζόν και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πριν και μετά αυτής! Εσείς επωφεληθήκατε;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos