«Τώρα λείπω» από τον δικό μας STAN που… λείπει για το νέο του τραγούδι!

05 Μαρτίου 2017 17:14

Ταλαντούχος, βραβευμένος, ευρηματικός και ανατρεπτικός, ο παριανός καλλιτέχνης STAN, ο δικός μας Στράτος Αντιπαριώτης, ταράζει και πάλι τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας με το νέο του τραγούδι «Τώρα λείπω».

Το τρομερό παιδί του ελληνικού πενταγράμμου, σύγχρονο είδωλο της νεολαίας που με τη φωνή του «απογειώνει» ρυθμικά τις ιδιαίτερες μουσικές μελωδίες του, μας εκπλήσσει κάθε φορά ευχάριστα!

Κάθε του δουλειά, καλύτερη και ωριμότερη από την προηγούμενη και πάντα με το ιδιαίτερο μουσικό του στίγμα! Τα τραγούδια του χτυπούν ρεκόρ προβολών στο YOU TUBE, κάνουν ζωηρή αίσθηση και ακούγονται παντού, καθιστώντας τον έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Συχνά ταξιδεύει στο εξωτερικό για να ντύσει με εικόνες τις τραγουδιστικές δημιουργίες του, γυρίζοντας εξαιρετικά video clip που ολοκληρώνουν σκηνοθετικά τη δουλειά του.

Ο Stan, έχει ήδη γυρίσει στο εξωτερικό τέσσερα video clip, ενώ για το νέο του εντυπωσιακό τραγούδι «Τώρα λείπω» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, ταξίδεψε μέχρι την Ισλανδία!
Τα τοπία της μακρινής ευρωπαϊκής χώρας και οι μαγευτικές εικόνες της, αποτελούν σίγουρα ιδανικό σκηνικό για την οπτικοποίηση του ολοκαίνουργιου εξαιρετικού κομματιού του! Οι παριανοί, περήφανοι για το δικό τους παιδί, τον Stan, του εύχονται πάντα ολόψυχα να πηγαίνει όλο και ψηλότερα χαρίζοντάς μας μουσικές επιτυχίες χάρη στο ταλέντο του που παραμένει αστείρευτο και μοναδικό!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos