Νέες προβλέψεις για βροχές σε Πάρο και Κυκλάδες. Σε ισχύ προληπτικά μέτρα…

07 Μαρτίου 2017 20:28

Σύμφωνα με τα νεότερα μετεωρολογικά στοιχεία που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα των ραγδαίων κατά τόπους βροχοπτώσεων που προβλέπονταν για την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στο νησί της Πάρου αλλά και σε μέρος των υπόλοιπων Κυκλάδων, αναμένεται να είναι ηπιότερα, παρά την αρχική ανακοίνωση της Υπηρεσίας περί της σφοδρότητάς τους.

Ωστόσο, για λόγους πρόληψης, καθώς παραμένουν ακόμη νωπές οι μνήμες από την προ σαράντα περίπου ημερών καταστροφική νεροποντή που έπληξε πολλές περιοχές της Πάρου και ιδιαίτερα τη Νάουσα, η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, συνέστησε στους κατόχους οχημάτων να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους από την περιοχή του ποταμιού, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Το ίδιο ισχύει και για ολόκληρο το νησί της Πάρου, όπου τέθηκε σε εφαρμογή, σύσταση, για αποφυγή στάθμευσης οχημάτων σε σημεία παρακείμενα σε ποτάμια διότι υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθούν σε μια ενδεχόμενη έντονη βροχόπτωση με τον συνεπακόλουθο σχηματισμό χειμάρρων.

Εφιστάται λοιπόν για λόγους ασφαλείας, η αυξημένη προσοχή πεζών και οδηγών κατά τις προσεχείς ημέρες, αν και τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία της Ε.Μ.Υ. είναι μάλλον περισσότερο καθησυχαστικά από τη χθεσινή πρόβλεψη...

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos