Διακομιδή πριν από λίγο στο λιμάνι της Παροικίας...Τρεις επείγουσες διακομιδές της Ε.Ο.Δ. σήμερα...(Βίντεο)

20 Μαρτίου 2017 22:26


Το πολύτιμο, ανθρωπιστικό έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) αποτελεί μια όαση προσφοράς και αλληλεγγύης στον πάσχοντα συνάνθρωπο στην Πάρο. Η Ε.Ο.Δ, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες διακομιδές σε περιστατικά που έχρηζαν επείγουσας υγειονομικής φροντίδας, έχει σώσει ζωές, καθιστώντας τις εθελοντικές υπηρεσίες της ανεκτίμητης αξίας για το νησί.

Η Ε.Ο.Δ, καλύπτει τα κενά του κράτους και συγκεκριμένα των ελλείψεων στις βάρδιες του ΕΚΑΒ οι οποίες αποτελούν δυστυχώς ένα χρόνιο πρόβλημα στο νησί της Πάρου. Σήμερα μόνο, (20/3/2017) η Ε.Ο.Δ., πραγματοποίησε τρείς διακομιδές ασθενών. 

To βράδυ της Δευτέρας 20/03, χρειάστηκε να μεταφέρει ένα μικρό παιδί από το Κέντρο Υγείας στο πλωτό σκάφος Antiparos Star για την επείγουσα διακομιδή του παιδιού στη Σύρο ενώ πραγματοποίησε άλλες δύο διακομιδές μέσα στην ημέρα, μια από τις Λεύκες προς το Κέντρο Υγείας και άλλη μία από το Κέντρο Υγείας προς το πλοίο της γραμμής για Πειραιά. 

Να σημειωθεί ότι από τις 3 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ δεν υπάρχει βάρδια του ΕΚΑΒ, συνεπώς η εθελοντική ομάδα της Ε.Ο.Δ, αυτές τις ώρες, βρίσκεται σε επιφυλακή για τις ανάγκες διακομιδής συμπολιτών μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας.


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos