Οργασμός καλλωπισμού στην Πάρο ενόψει του Πάσχα!

01 Απριλίου 2017 20:03

Η ομορφιά, η καθαριότητα, ο εξωραϊσμός των χώρων και η βελτιωτική ανακαίνιση ταιριάζουν με την άνοιξη, την εποχή που η διάθεση αναγεννιέται και κάνει θαύματα!

«Επιχείρηση» εξωραϊσμού της Πάρου βρίσκεται αυτό τον καιρό σε εξέλιξη, καθώς το νησί προετοιμάζεται για τις γιορτές του Πάσχα.

Επαγγελματικοί χώροι ξανανοίγουν και επισκευάζονται, σπίτια προσθέτουν πινελιές ανανέωσης και ο δημόσιος χώρος, σοκάκια και δρομάκια των οικισμών της Πάρου, ασβεστώνονται σε έναν οργασμό καλλωπιστικής δραστηριότητας που αλλάζει την όψη του νησιού.

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και παραδοσιακά οι Άγιες Ημέρες για το νησί είναι για άλλους ευκαιρία σχόλης και για πολλούς περίοδος υποδοχής επισκεπτών και τουριστών.



Τα πάντα πρέπει να είναι έτοιμα και εν τάξει, λαμπερά, καθαρά και ανανεωμένα, καθώς το μοναδικό χρώμα της πασχαλινής Πάρου που όλοι γνωρίζουμε, οφείλεται παραδοσιακά, όχι μόνο στο κάλλος της παριανής φύσης αλλά και την ομορφιά που αποπνέει το φρεσκοσυντηρημένο, ιδιαίτερο δομημένο περιβάλλον του νησιού, σε μια αρμονική συμφωνία ωραιότητας και ετοιμότητας για την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών της τουριστικής σεζόν που επίσημα ανοίγει κατά τις πασχαλινές ημέρες!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos