Μικρή αύξηση αφίξεων στο λιμάνι της Πάρου το πρώτο τρίμηνο του 2017

02 Απριλίου 2017 16:28

Με βάση τα επίσημα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, μικρή αύξηση της τάξης του 3,5% παρατηρήθηκε στις ακτοπλοϊκές αφίξεις επιβατών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2016.


Συγκεκριμένα, κατά τους φετινούς μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο, οι επιβάτες που αφίχθησαν στο λιμάνι της Πάρου, ήταν 33.075 ενώ κατά τους ίδιους περσινούς μήνες ήταν 31.958. Όσον αφορά στις αφίξεις οχημάτων, δηλαδή Ι.Χ., φορτηγών και δικύκλων, παρατηρείται ελάχιστη κάμψη που κυμαίνεται από 2,5% έως 11,8%.

Γενικά, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι η συνολική κίνηση στο λιμάνι της Πάρου, κινήθηκε περίπου στα περσινά επίπεδα με μικρές αυξομειώσεις σε επιβάτες και οχήματα, γεγονός αναμενόμενο καθώς συνήθως κατά τους χειμερινούς μήνες, δεν παρατηρούνται θεαματικές αλλαγές στα στοιχεία της κίνησης, εξαιτίας του γεγονότος ότι η χειμερινή περίοδος δεν αποτελεί παραδοσιακά εποχή τουριστικής κίνησης για το νησί.

Ασφαλέστερα και γονιμότερα συμπεράσματα για την έλευση επιβατών και οχημάτων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, μπορούν να εξαχθούν φυσικά από τα αριθμητικά στοιχεία της περιόδου της άνοιξης και βεβαίως του καλοκαιριού του 2017.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos