Χτύπησε κόκκινο η διασκέδαση στη Νάουσα Πάρου! Το απόλυτο παραδοσιακό ξεφάντωμα στο λιμανάκι με επώνυμες παρουσίες…(Βίντεο)

17 Απριλίου 2017 12:56

Μια παρέα έγινε ο κόσμος στο λιμανάκι της Νάουσας Πάρου ανήμερα το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα!

Το γραφικό φυσικό σκηνικό με τα ψαροκάικα «πήρε φωτιά» από το παραδοσιακό υπαίθριο ξέφρενο γλέντι, με χορό, τραγούδια, πρωτόγνωρο κέφι και πανηγυρική διάθεση. Η όμορφη, κοσμοπολίτισσα Νάουσα «βούλιαξε» από κόσμο, κυρίως επισκέπτες, που έμαθαν τι εστί νησιώτικο παραδοσιακό γλέντι και παριανό κέφι!

Το πασχαλινό γλέντι της Νάουσας έχει εδώ και χρόνια καθιερωθεί, αλλά αυτή τη χρονιά ο κόσμος που συμμετείχε ήταν περισσότερος από ποτέ άλλοτε! Όπως ήταν φυσικό, η νεολαία πρωταγωνίστησε με τη ζωντάνια της αλλά δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση... Η Νάουσα, μια μεγάλη γιορτινή παρέα «το έκαψε» πάλι σύσσωμη γύρω από το λιμανάκι της που «σείστηκε» από τον παλμό της διασκέδασης για πολλές ώρες αστείρευτα!


Η γιορτή αυτή όμως δεν θα μπορούσε να επιτύχει χωρίς την ευγενική υποστήριξη των καταστημάτων της περιοχής. Καρφίτσα δεν έπεφτε στα φημισμένα ουζερί του Τσαχπίνη (ουζερί των Ναυτικών) και στο Μάριο που μυρίζουν Ελλάδα και απογειώνουν γαστρονομικά γευστικές ψαροκαταστάσεις με ολόφρεσκα ντόπια υλικά αλλά και gourmet πινελιές!

Το ίδιο και στο «Σιγή Ιχθύος» με την υπέροχη θέα, το φιλικό περιβάλλον και τα εξαιρετικά ποιοτικά, γευστικά ψαροεδέσματα και όχι μόνο, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!


Το χαλαρωτικό καφεδάκι και ποτό έχουν όμως το δικό τους must στο λιμανάκι της Νάουσας που δεν είναι άλλο από το café – bar Sommaripa! Καταπληκτικό περιβάλλον, χαλαρωτική μουσική και μοναδική θέα από ψηλά, ιδανικό για όσους ήθελαν μια πανοραμική εικόνα του παραδοσιακού γλεντιού στη Νάουσα!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos