ΕΟΔ Κυλάδων - Σχολείο βασικών γνώσεων & αυτοπροστασίας

01 Μαϊος 2017 19:45

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο (από τα 5) διήμερο του Σχολείου Βασικών Γνώσεων & Αυτοπροστασίας της ΕΟΔ Κυκλάδων, το Σάββατο και την Κυριακή 29 & 30 Απριλίου, με εισηγητή-εκπαιδευτή τον Ιδρυτή και Διευθυντή Εκπαίδευσης της ΕΟΔ, κο Ζαφείρη Τρόμπακα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση- αναδρομή στα 40 χρόνια δράσης της ΕΟΔ και να ενημερωθούν, μεταξύ πολλών άλλων, για το πως μπορούμε να προβλέψουμε τον καιρό, σε ημερήσια βάση και πως προστατευόμαστε από τους κεραυνούς.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πάρου κο Μ. Κωβαίο, τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Πάρου κο Σ. Λάβδα, τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάρου, κο Γ. Τζανίδη, τον Δημ. Σύμβουλο και εκπρόσωπο του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Κυκλάδων, κο Μ. Λεοντή, τους εκπροσώπους του Λιμεναρχείου Πάρου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας καθώς και το ΔΣ του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ για τη συνεργασία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos