Εικόνες της Πάρου ταξιδεύουν παντού μέσω τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος! (Βίντεο)

22 Μαϊος 2017 17:34

Μεγάλη Ελληνική τράπεζα επίλεξε την Πάρο προβάλλοντας αντιπροσωπευτικές όμορφες εικόνες του νησιού σε διαφημιστικό σποτ υπέρ της ενίσχυσης της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Συγκεκριμένα η Eurobank προωθεί και προσφέρει ελκυστικά πακέτα υποστήριξης και προώθησης στους επαγγελματίες τουρισμού καθώς πιστεύει ότι ο τουρισμός αποτελεί στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Έτσι λοιπόν μέσω του τηλεοπτικού σποτ όμορφες εικόνες της Πάρου ταξιδεύουν παντού διαφημίζοντας και το ίδιο το νησί μια ανάσα πριν από την υψηλή τουριστική περίοδο.

Η Πάρος δεν επιλέχτηκε τυχαία από τη Εurobank για να ντύσει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια.
Επιλέχτηκε γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του Αιγαίου, αντιπροσωπευτικής κυκλαδίτικης ομορφιάς και ισορροπημένης τουριστικής ανάπτυξης που δεν έχει αλλοιώσει το παραδοσιακό χαρακτήρα του.
Είναι νησί διακοπών για όλα τα γούστα, προσφέρει ηρεμία αλλά και διασκέδαση, για όλες τις ηλικίες, οικογένειες, ζευγάρια, νέους και μεγαλύτερους.

Στην Πάρο μπορεί κάποιος να απολαύσει διαφορετικές μορφές τουρισμού και ενδιαφερόντων, θαλάσσια αναψυχή, θρησκευτική περιήγηση, αρχαιολογικά μνημεία κ.α.
Διέπεται από υγιή επιχειρηματικότητα και πολυμερή ανάπτυξη διαθέτοντας ποικιλία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η Πάρος αν και αρκετά δημοφιλής έχει περαιτέρω περιθώρια τουριστικής ανάπτυξης χάρη στις υποδομές της. Βρίσκεται στην καρδιά των Κυκλάδων, διασυνδέεται με τα υπόλοιπα νησιά και αποτελεί κόμβο για κοντινές τουριστικές εξορμήσεις και για την ανάπτυξη των υπόλοιπων Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos