Δώρισε Αγάπη και Ζωή συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία σε Πάρο και Αντίπαρο!

31 Μαϊος 2017 22:51

Αποτελεί πράξη κορυφαίας, ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Αλτρουιστική στάση ζωής, που εκπορεύεται από αισθήματα αγάπης και γνήσιας ανθρωπιάς προς τον άγνωστο πάσχοντα.

Το αίμα δεν παράγεται, δεν αντικαθίσταται. Αποτελεί ύψιστο δώρο ζωής που προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο! Λίγα λεπτά εθελοντικής αιμοδοσίας αρκούν για να προσφέρουν χαμόγελο, ζωή κι ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη

Ο δραστήριος και βραβευμένος για την μεγάλη εθελοντική προσφορά του, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου, καλεί παριανούς και αντιπαριώτες να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως την 4η Ιουνίου 2017 στα δύο νησιά.

Την αρχή θα κάνει η Αντίπαρος την 1η Ιουνίου, και στη συνέχεια η Παροικία στις 2,3 και 4 Ιουνίου στο Κέντρο Υγείας και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας. Στη Μάρπησσα η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την 4η Ιουνίου.


Σε ώρες που εξυπηρετούν την προσέλευση του κόσμου, πρωί αλλά και απόγευμα συνήθως, η αιμοδοτική διαδικασία απαιτεί λίγο χρόνο και πολλή αγάπη!

Το κοινό, ευαισθητοποιημένο εδώ και πολλά χρόνια, χάρη στο σπουδαίο Σύλλογο Αιμοδοτών των δύο νησιών, είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί για μία ακόμη φορά, χαρίζοντας ζωή, χαρά και αισιοδοξία στον πάσχοντα συνάνθρωπο αλλά και εύσημα ανθρωπιάς σε παριανούς και αντιπαριώτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos