Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της παραλιακής οδού Παροικίας…

01 Ιουνίου 2017 18:26

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης του παραλιακού δρόμου της Παροικίας, αναγκαίες για την ομαλή διέλευση οχημάτων ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

Σημειώνεται, ότι σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της παραλιακής οδού από το λιμάνι της Παροικίας έως το αρχαίο νεκροταφείο (από όπου και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα με την εξέλιξη των εργασιών). Για αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου, αναμένεται οι εργασίες να συνεχιστούν με την ασφαλτόστρωση του δρόμου από το αρχαίο νεκροταφείο μέχρι τα Λιβάδια Παροικίας.

Εφιστούμε την προσοχή, ώστε οι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν τη στάθμευση των οχημάτων τους στην περιοχή από το αρχαίο νεκροταφείο μέχρι τα Λιβάδια έως και αύριο, καθώς η εκεί στάθμευση μπορεί να παρεμποδίσει τις προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos