Πανηγυρικός εορτασμός του Αγ. Πνεύματος στην Αγ. Τριάδα Λευκών Πάρου (Βίντεο + Φωτό)

06 Ιουνίου 2017 17:59

Λαμπρές ήταν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις Λεύκες Πάρου, κατά το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, εορτή κατά την οποία παραδοσιακά, πανηγυρίζει όπως κάθε χρόνο, ο Ιερός Ναός της Αγ. Τριάδας Λευκών.

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών από ολόκληρη την Πάρο, τελέστηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου Εσπερινός και την Κυριακή 4 Ιουνίου Θεία Λειτουργία και Εσπερινός στην εκκλησία της Αγ. Τριάδας.

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Πνεύματος, πολυπληθείς πιστοί συμμετείχαν στην κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων. Το πρωί, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου και ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στα σοκάκια των Λευκών.


Μετά το πέρας των λαμπρών, πανηγυρικών εκδηλώσεων ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, το οποίο προσφέρθηκε από το Σύλλογο Λευκιανών Αθήνας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos